Leta i den här bloggen

onsdag 28 april 2010

Första träffen.

Till slut. Äntligen.
SUXÉÉ!!!

Lite olika listor. Lite lika bud. Kanske kommer 25, kanske det dubbla. Svårt att veta.
80 personer.
80!

En mingel-kaffe-bar-grupp fixade köpte ordnade dukade såg till.
TACK, vi och ni vet vilka ni är.

Rörande, glädjande, inspirerande att se så många olika lärare, studenter, lärare/fd.studenter.
En mycket bra början.

Och en enastående föreläsning i av Behrang Miri. En resa genom sena 1900-talets Sverige in i den nya tiden, med de nya möjligheterna. Med förmaningar och öppningar, vi skrattar och tystnar om vartannat och när det hela är över har vi lovat att fan se till att förändra grejer.

Det är nu det börjar.
Och, när ni/vi har smält detta första tillfälle så är det dax att börja fundera på hur vill vi att Bildnätverket skall utvecklas?
Hur ofta skall vi ses, vad skall träffarna innehålla, vad gör vi emellan, vilken information saknas, vad var bra/vad kan bättras?
Släng in dina tankar i kommentaren så låter vi det hela hitta sin form.

Tack för denna gång, på återseende.
/BVK

2 kommentarer:

  1. Klart är att en gång om året är för lite! Fantastiskt att träffa alla igen och att höra om vilken riktning utbildningen tagit. Skulle gärna gå den en gång till.

    Lite tid för att sitta ner och byta erfarenheter och kanske en diskussion om hur förändringar i styrdokumenten påverkar verksamheten på skolorna skulle vara värdefullt.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med. Det hade verkligen varit jättebra om man kunde orda så att vi kunde diskutera skolan/bilden med varandra i mindre grupper. Jag tänker att man då verkligen tar tillvara på varandras kunskaper.

    Det borde finnas ett typ pedagogiskt café ca var annan månad (ca 2-3 ggr/termin) med ett tema. Där kan man komma in, fika och diskutera utan att någon behöver styra upp så mycket förutom en rubrik. Man behöver inte heller känna att man måste känna någon för att komma. Alla som har bild är välkomna. Öppna edra portar och låt oss dela med oss! Forum för revolution kanske?

    SvaraRadera